Flori de 8 Martie pentru mama,iubita,sotie,colega,sefa

Flori de 8 Martie pentru mama,iubita,sotie,colega,sefa
Alegerea florilor pentru Ziua Internaţională a Femeii, 8 martie, este mai ales pentru bărbaţi un proces destul de complex, în cadrul căruia ei trebuie să țină cont de mai multe elemente, de la preferinţele persoanei care primeşte florile, până la vârsta acesteia, de personalitatea persoanei, de bugetul de care dispune şi de mesajul pe care doresc să-l transmistă atunci când oferă un buchet de flori.

Care sunt cele mai potrivite flori de 8 martie pe care le poți oferi cu acest prilej? Bineînțeles, în primul rând, florile de primăvară.
Freziile – sunt frumoase, colorate și, mai ales, parfumate. Sunt ideale pentru a fi oferite prietenelor, mamei sau persoanelor apropiate. Cumpără un coșuleț sau o cutie de cadouri și umple-o cu frezii. Persoana căreia îi vei dărui acest cadou se va înveseli pe loc.
Lalelele – sunt extrem de frumoase, dar totuși, un pic cam pretențioase pentru că înfloresc foarte repede și se deschid. Alege mereu lalele proaspete pentru ca să reziste foarte mult. Alege un buchet de lalele multicolor dacă vrei să-l oferi colegelor de serviciu, lalele roșii dacă vrei să-i spui femeii iubite cât de mult ții la ea sau lalele albe dacă vrei să-ți înveselești mama.
Zambilele – dacă de 1 martie oferi doar câte o zambilă legată cu un șnur de Mărțișor, de 8 martie poți opta pentru un coșuleț cu zambile sau un buchet alb, mov și roz din zambile parfumate.
Alte flori ideale pentru ziua de 8 martie sunt trandafirii. Aceștia merg oferiți în orice perioadă a anului, inclusiv de 8 martie. Îi poți oferi sub forma unui buchet sau a unei cutii plină ochi cu trandafiri. Cea din urmă metodă e extrem de creativă și în trend. 
Alături de flori, puteti adauga si dulciuri,cutii de bomboane, iar dacă nu aveți posibilitatea de a oferi personal florile, puteți opta pentru serviciul nostru de livrare flori la domiciliu gratuit in orasul Roman si contra cost pentru toate localitatile invecinate.

Flori de 8 Martie pentru mama
Indiferent dacă ești sau nu aproape de mama ta în această zi importantă, asigură-te că îi transmiți toată dragostea ta și recunoștința pentru educația pe care și-a dat-o. Ei îi datorezi totul, omul care ești astăzi și tocmai de aceea ar fi bine să nu uiți de flori de 8 martie pentru mamă.
Alege florile care stii ca ai plac cel mai mult. Dacă știi că adoră freziile, de exemplu, cu siguranță ele sunt cea mai bună alegere. Dacă însă nu are o floare preferată, sunt câteva flori care, prin ceea ce semnifică, sunt foarte potrivite a fi dăruite mamei.

Flori de 8 Martie pentru iubită sau soție
Când vorbim despre partenera de viață, vorbim despre iubire iar trandafirii se potrivesc de minune. Fiind inceput de primavara si lalelele se potrivesc perfect.
Trandafirii, crinii, orhideele si crizantemele sunt si ele disponibile pentru aceste zile specale. Atat aranajamentele florale cat si buchetele de flori sunt perfecte pentru cadouri. Ele vor fi incantate sa primeasca flori in minunatele culori vii de primavara. Daca va aflati la mare distanta de prietena sau sotia dumneavoastra, puteti comanda si trimite flori de 8 Martie online

Flori de 8 Martie pentru colegele de muncă și prietene
Pentru colege și prietene, poti alege  buchetele mixte cu flori colorate de primăvară cu frezii și lalele poate fi o variantă foarte bună. Oricine se bucură de prospețimea și veselia unui buchet de sezon. Neaparat adauga dulciuri rafinate si un mesaj.

Flori de 8 Martie pentru șefă
Ce cadou mai potrivit pentru șefa, dacă nu un buchet de flori? Dar ce flori? Dacă este genul pretențios, care ține le etichetă, cel mai potrivit ar fi să îi oferi niște flori exotice, așa cum sunt crinii sau orhideele. Nici un buchet de trandafiri nu este o ideea rea. În ambele cazuri trebuie avut, însă, grijă la cromatică. Preferate sunt culorile neutre, precum portocaliu sau roz. Dacă este o persoană mai deschisă și mai veselă, varianta cea mai fericită ar fi cea a unui coș mare cu flori colorate.

Florarie online cu livrare flori in Adjudeni Tamaseni Traian Sabaoani Pildesti Sagna Bara Gadinti Ion Creanga Secuieni Basta Trifesti Moldoveni Buruienesti Rotunda Dulcesti Cordun Recea Simionesti Mărgineni Faurei Bozienii de sus Ruginoasa Butnaresti Rachiteni Izvoarele Marmureni Oniceni
  • client

    B Bogdan

    quot Apreciez profesionalismul, comunicarea cu clientul, livrarea la timp si calitatea produselor livrate, frumusetea florilor este puzzle-ul care intregeste tabloul. Multumesc din suflet.
  • client

    M Diana

    quot Vă mulțumesc frumos pentru acest serviciu.A însemnat mult pentru mama mea și pentru mine! Recomand cu plăcere serviciile florăriei Floraria Flori în Dar!
  • client

    S Oana

    quot Vă mulțumesc foarte mult! Florile au fost superbe și au fost livrate așa cum am dorit. Toate cele bune!

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!