Floraria Flori in Dar Roman -Flori Oriunde Oricand

Floraria Flori in Dar Roman -Flori Oriunde Oricand

Florăria Flori în Dar - Florărie în Roman cu livrare gratuită


Se spune ca floarea este oglinda altui suflet, iar noua ne place sa ne inconjuram de suflete calde si sa oferim, la randul nostru, caldura.
Asa a pornit si povestea noastra: din dragoste si cu dragoste pentru oameni si natura, cu vise cat pentru o viata intreaga. Noi cream povesti, nu doar aranjamente florale. Impletim sentimente si respiram iubire. Ne place sa ne cunoastem cat mai bine clientii, astfel incat evenimentele pretioase din vietile lor sa le fie o completare, nu o adaugire.


Cauti florarii in Roman cu livrare?

Pentru ca stim ca nu este suficient sa fi aproape de clienti, iar nevoile, preferintele si gusturile difera de la persoana la persoana, ne-am propus sa ne formam continuu si sa oferim o gama diversificata de produse din flori proaspete, uscate, de la aranjamente si buchete pentru o simpla zi speciala sau o zi onomastica, la cele mai creative buchete, aranjamente si decoratiuni, pentru toate momentele din viata noastra nunti, botezuri, sarbatorile de iarna, Pasti.

Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri, sa-i surprindem placut si sa fim mereu alaturi de ei in cele mai importante momente din viata lor.

Comanda buchete flori, aranjmanete florale,buchete trandafiri,lumanari nunta,lumanari cununie,lumanari botez,coroane funerare in Roman cu livrare gratuita.


FLORARIA FLORI IN DAR va ofera aranjamente florale Roman, buchete de flori Roman,flori Roman,aranjamente trandafiri,buchete trandafiri, lumanari de nunta cununie sau botez,trandafiri criogenati,coroane funerare Roman,aranjamente funerare,jerbe funerare in Roman,florarii Roman, toate din flori proaspete la preturi accesibile, cu un design original. Prin urmare fiecare aranjament realizat de noi va fi adaptat in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra.

Florarie online in Roman cu livrare imediata, fara taxe de livrare. Vom tine intotdeauna cont de faptul ca doresti ca florile sa fie proaspete.



Floraria Flori în Dar Roman
Flori Oriunde Oricând

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!