Cadouri florale pentru casă nouă, flori de apartament magice

Cadouri florale pentru casă nouă, flori de apartament magice

Cadouri florale pentru casă nouă, flori de apartament magice

     Nu doar in Romania, ci si in alte tari, se obisnuieste sa oferi cadouri atunci cand mergi la cineva in vizita in noua locuinta. Desi este un gest simbolic, nu inseamna ca nu poti darui obiecte practice si folositoare. Astfel, iti poti ajuta gazda sa inceapa o noua etapa interesanta din viata sa!

     Cadoul perfect de casa noua poate fi dificil de ales cand sunt atat de multe posibilitati, însă, indiferent de ceea ce hotărâţi să dăruiţi, sugestia noastră este să nu uitaţi de flori. Puteţi opta pentru un buchet de flori de casa noua, un aranjament floral sau pentru o plantă la ghiveci. Acestea pot fi cadouri de sine stătătoare sau pot acompania un obiect decorativ sau un cadou practic, despre care ştiţi că este dorit de către gazde.

     Dupa cum se stie cu florile nu dau niciodată greş, de aceea Florăria Flori in Dar Roman vă ajută cu cele mai potrivite si ai frumoase  daruri florale.

Aranjamente florale de casa noua
     Un alt tip de cadou poate fi reprezentat de un aranjament floral. Aici sunt destul de multe variate de ales. Aranjamente in vase de ceramica,cutii de diverse forme si culori ,cosuri impletite sau cutii din lemn. Noi va sugeram un aranjament intr un vas ceramic sau cutie din lemn, acesta putand fi utilizat si dup ace florile se vor ofili.
Vezi aranjamente in vase    aranjamente in cutii   aranjamnet in cosuri

Plante la ghiveci


    
     Pentru a însufleţi o casă nouă şi a-i da o energie pozitivă, este nevoie şi de prezenţa plantelor.  Cand te muti intr-o casa noua, poti atrage norocul, prosperitatea si iubirea cu ajutorul unor plante decorative despre care se spune ca au puteri magice. Descopera despre ce plante este vorba, care pot face ca fericirea sa pluteasca in aer in casa ta.


Bambusul


    
     Este cunoscut pentru faptul ca atrage bucuria si prosperitatea. Ofera protectie si noroc, ceea ce inseamna ca vor creste sansele ca dorintele tale sa se implineasca odata cu achizitionarea acestei plante. Despre bambus se mai spune ca mareste flexibilitatea mentala, ofera ajutor in dezvoltarea spirituala si aduce prosperitatea. Daca esti depresiv, plata este excelenta pentru ca te ajuta sa te eliberezi de sentimentele negative.

 

Lamaiul   



    
     In afara faptului ca aduce fericire si lumina in casa, lamaiul este un lucru extraordinar pe care sa-l ai in casa. Este simbolul purificarii si al prieteniei, de asemenea se spune ca daca bei ulei de lamaie diluat intr-o seara cu luna plina atunci iti va creste mult nivelul energetic. In plus, nu este minunat sa ai propriul lamai pentru a face bauturi si dressing pentru salate.

 

Orhidee



    
     Orhideea nu numai ca este o planta frumoasa insa este si foarte usor de ingrijit. Aceasta planta reprezinta dragostea: atrag dragostea, te inalta sufleteste si intareste prieteniile. In grecia antica oamenii asociau orhideea cu fertilitatea si virilitatea, ceea ce le face un cadou minunat pentru cei care isi doresc copii.

 

Lavanda



    
      Despre lavandă se spune că are multe proprietăţi miraculoase, iar relaxarea este una dintre proprietățile ei cele mai cunoscute. Lavanda activează energia de stabilitate în viață, elimină nu numai toxinele din casă, dar ajută şi la combaterea durerilor de cap, insomnie, depresie, precum şi a altor boli. Este una din cele mai puternice plante de leac din lume, care ofera alinare atat fizica cat si psihica ameliorand diverse probleme.

 

Feriga retine poluarea



    
     O altă planta cu efect maxim în Feng Shui este feriga. Indiferent de specia din care face parte, aceasta nu ar trebui să lipsească dintr-o încăpere, mai ales că are proprietatea de a reţine poluarea. Feriga se simte foarte bine in cosuri suspendate, foarte decorative. In plus face parte din categoria plantelor benefice care ionizeaza si curata aerul din casa.

 

Aloe Vera te fereste de accidente



    
     Dincolo de beneficii, Aloe Vera este o planta de apartament ideala pentru decorarea casei. Aloe Vera este o planta-minune, care are numeroase proprietăţi farmaceutice. Însă se spune că un ghiveci cu aloe îţi fereşte casa de influenţele negative exterioare şi previne accidentele casnice.

 

Begoniile ridică vibrația



    
     Specialistii spun că begoniile sunt niste flori extraordinare de tinut in casa. Begonia este un donor absolut de energie si creste vibratia in casa. Este recomandata in casele in care oamenii au tendinta sa fie conflictuali sau nu au rabdare. Se spune despre  begonia ca este planta creatoare de rabdare.

 

Mușcata te scapă de durerile de cap



     
Muscata este o alta planta benefica din punct de vedere energetic. Specialistii spun că daca stam 10-15minute langa o muscata cu flori rosii sau albe ne va lua toata oboseala si ne va scapa de durerile de cap.
 

Cactusul absoarbe undele electromagnetice



     
Cactusul absoarbe gazele nocive şi generează oxigen pur. De aceea, se recomandă să-l pui lângă televizor, fiindcă absoarbe undele electromagnetice. Spre deosebire de celelalte plante, cactuşii produc oxigen noaptea şi elimină monoxid de carbon ziua, aşa că şi dormitorul e un loc bun pentru ei, potrivit medicilor.
 

Crizantemele sunt plante care atrag energiile pozitive

     
     Crizantemele sunt cunoscute pentru frumusețea lor și pentru senzația de bine pe care o răspândesc în interiorul locuinței. Această plantă ajută la îmbunătățirea dispoziției și la regăsirea fericirii, fiind recomandată pentru încăperile în care este mereu prezentă o stare tensionată.

Crizantemele sunt plante care atrag energiile pozitive și sunt asociate cu o viață plină de calm și relaxare.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutățile si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de sociale media aici:
https://www.florariafloriindar.ro
https://ro.pinterest.com/FlorariaFloriinDarRoman
https://www.youtube.com/channel/UC-1EGmfvqNs6zUtOdAESgQA
https://www.instagram.com/florariafloriindar



 

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!