Flori proaspete. Cum sa le faci sa reziste cat mai mult timp in vaza

Flori proaspete. Cum sa le faci sa reziste cat mai mult timp in vaza
Florile sunt un cadou minunat pentru orice ocazie specială a vieții. Un buchet de flori va aduce intotdeauna bucurie în orice. Un buchet de flori proaspete tăiate nu traiește veșnic dar daca urmezi sfaturile floristilor profesionisti poti prelungi destul de mult viata lor.

Sfaturi pentru prelungirea vietii florilor taiate
Florile conţin 90% apă, iar aceasta asigura transportul substanţelor nutritive în interiorul plantei. Pentru ca florile sa reziste timp indelungat, este necesară facilitarea circulaţiei apei în interiorul florii.
Pe lângă aceasta, ca să prelungeşti viaţa florilor din vază mai este necesar şi să le asiguri un mediu sănătos, o ventilaţie bună şi o întreţinere corespunzătoare.

Pregatirea vasului.Vasul în care vor fi asezate florile trebuie să fie foarte  curat. Inainte de a aseza florile in el, acesta trebuie bine spalat cu  apă caldă și detergent pentru a înlatura toate bacteriile și particulele de praf.

Taiati aproximativ 2 centimetri, înainte de a fi asezate în vas. Indepartati ambalajul sau orice funda folosita la legarea buchetului.
 Taierea trebuie sa fie oblică,aproximativ 45 grade. Instrumentul folosit trebuie să fie bine ascuțit pentru a nu strivi codița florii.
Toate frunzele care ajung in apa trebuie taiate. Buchetul o sa mai arate mai bine, dar in acelasi timp vei preveni si formarea bacteriilor.Foloseste hrana pentru florile taiate.
Hrana pentru florile taiate ajuta la scaderea PH ului apei,  care ucide bacteriile din apa, prelungeste viata florilor taiate mentinandule proaspete o perioada lunga de timp.
Pliculete cu hrana pentru flori mai contin si zahar, necesar pentru inlocuirea carbohidratilor pe care plantele cultivate ii formeaza in fotosinteza.

Turnati continutul plicului in vaza sau vasul spalat, adaugati 0,5 litri de apa. Agitati apa din vas pentru a se dizolva uniform continutul plicului.
Asezati florile in vas. Pune vasul cu flori într-un loc luminos și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui sau de o sursă de caldură


Acordă puțină atenție următoarelor informații pe scurt pentru a te bucura un timp îndelungat de minunatele flori primite!
1. Îndepărteaza ambalajul
2. Pregătește un vas cu apă curată în care adaugi pliculețul cu hrană atașat
3. Taie 1 cm din codițele florilor și punele în vasul pregătit
Pune vasul cu flori într-un loc luminos și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui sau de o sursă de caldură

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!