Buchete de flori de Ziua Îndrăgostiților

Buchete de flori de Ziua Îndrăgostiților

Flori Sf. Valentin, flori Ziua Îndragostitilor


Ziua de 14 Februarie marcheaza una dintre cele mai pasionate zile ale tuturor celor indragostiti. Nu ar fi complet acest eveniment fara flori perfecte pentru Ziua Indragostitilor!
 

Cauţi buchete de flori pentru Valentine's day?

Noi spunem că nimic nu este mai potrivit pentru marcarea acestei zile decât un buchet de flori de Sf Valentin pentru persoana iubită. Floristii Flori in Dar au creat cele mai spectaculoase buchete de flori proaspete, cele mai inspirate cadouri şi cele mai elegante aranjamente cu flori de Sfântul Valentin. 
 

Buchete Flori de Sf Valentin & Ziua Indragostitilor

Oamenii sunt făcuți să atragă iubirea iar florile, privirea. Sf. Valentin este ocazia perfectă de a-ți etala romantismul și mărinimia, trimițându-i o atenție jumătății tale. Noi am pregătit o mulțime de buchete de flori de Valentine's Day și aranjamente florale deosebite, pline de afecțiune și dorință, în care predomină roșul pasionant și trandafirii parfumați.

Avându-și originea în secolul XIV, tradiția de Sfântul Valentin s-a dezvoltat, așa cum o cunoaștem acum, abia în secolul XVIII, în Anglia, când îndrăgostiții obișnuiau să își trimită flori, dulciuri și felicitări scrise, numite și 'valentines'. Astăzi, multe țări au importat acest obicei, transformându-l într-o sărbătoare neoficială, când persoanele îndrăgostite, indiferent de vârstă sau gen, își manifestă sinceritatea sentimentelor. Reînnoiește-ți jurămintele de iubire față de soție, declară-ți sentimentele romantice iubitei sau mărturisește-ți dragostea nestăvilită, cu un buchet de flori plin de amor.


Comanda online cu livrare gratuita in Roman buchete si aranjamente florale de Ziua Indragostitilor

O intreaga colectie de aranjamente florale dedicata celor indragostiti, aranjamente florale pentru Ziua Indragostitilor in forma de inima, aranjamente inima din trandafiri rosii sau colorati, aranjamente florale in cutie, aranajamente flori in cos, aranjamente in vas, aranjamente clasice sau moderne toate le gasesti in acesta categorie dedicata dragostei, alege modelul preferat, comanda-l online iar in cateva ore va ajunge direct in bratele persoanei iubite prin serviciul de livrare aranjamente florale valentines day. Trandafiri rosii in cutie sau cutie inima din trandafiri rosii cele mai apreciate aranjamente pentru indragostiti livrare acasa in Roman direct din florarie, trandafiri proaspeti si la cele mai bune preturi.
 

Cele mai frumoase mesaje când trimiți flori și aranjamente florale

Livrarea florilor e un moment special care necesită neapărat un mic detaliu important si anume mesajul atasat din partea expeditorului. Este o regula bunelor maniere.
Toate buchetele de flori si aranjamentele florale realizate de floraria Flori in Dar Roman sunt insotite de un bilet in format deluxe.
Trebuie doar sa ne transmit in comanda mesajul care doresti sa fie transcris.

Alege mesajul care crezi ca se potriveste cel mai bine de AICI


Florarie online Roman cu livrare gratuita in Roman. Puteti alege dintr o varietate mare de plante,buchete flori, aranjamente florale,lumanari nunta cununie botez,buchete mireasa,tablouri licheni cu mesaj,trandafiri criogenati,buchete trandafiri,decoratiuni Craciun,coroane funerare,aranjamente funerare, coroane funerare Roman
 

FLORARIA FLORI IN DAR ROMAN

Flori Oriunde Oricând
B dul Roman Musat 24 langa Hotel Roman
www.florariafloriindar.ro
Facebook Floraria Flori in Dar
Telefon
0773 724 140

 

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!