Cum alegi lumanarea de botez. Cele mai importate lucruri la care sa fii atent

Cum alegi lumanarea de botez. Cele mai importate lucruri la care sa fii atent
Lumanarea de botez, care este unul dintre cele mai importante obiecte bogate in semnificatii. Nasii au indatorirea de a alege lumanarea de botez si exista cateva criterii de care este bine sa tii cont.
Deoarece lumanarea va fi pastrata, este important ca modelul ales sa fie unul sugestiv, iar nasii sa ii consulte pe parintii bebelusului sau sa aleaga impreuna lumanarea de botez.

Semnificatia lumanarii de botez

Conform traditiei,nasii sunt cei care trebuie sa achizitioneze lumanarea de botez si sa o aduca in ziua evenimentului la slujba. Dupa ce a fost aprinsa de catre preot sau diacon cu putin timp inainte de incepere, aceasta va fi tinuta in mana de catre nas pe parcursul botezului.
De regula, lumanarile sunt de culoare alba, ornate cu diferite flori sau obiecte si intr-o anumita tematica, pentru a se potrivi cu personalitatea micutului. Lumanarea in sine poarta semnificatia luminii vesnice, cea care va calauzi viata bebelusului in nou sau drum. Florile si elementele decorative trebuie alese cu grija, capatand fiecare o simbolistica aparte.
Cele mai cautate sunt lumanarile botez cu flori naturale. Printre cele mai populare flori se numara trandafirul, hortenisa, orhideeadar  si crinul.

     
 

Cum alegi culoarea florilor pentru lumanarea de botez


Lumanarea de botez pentru fetite poate contine nuante palide de culori - roz, galben pal, mov pastel, albastru deschis sunt alegerile inspirate pentru un astfel de aranjament. Se poate atasa si un plus cu personaje din desenele animate.

Pentru lumanarea de botez pentru baietei se pot folosi culori precum verde, menta, bleu sau albastru iar ca accessorii plusuri cu personaje din desene animate sau jucarii.
Lumanarea folosita la botez va fi fabricata din parafina sau ceara si trebuie sa aiba fitil ca sa ramana aprinsa pe durata procesiunii religioase.

Botezul unui copil este motiv de bucurie și de culoare iar întreaga petrecere, începând de la invitații și până la aranjamentele de flori de pe mese, ar trebui să reflecte acest lucru. Acesta este motivul pentru care încurajăm folosirea de culori în combinații cât mai îndrăznețe.

Lumanari botez Flori in Dar Roman

La floraria Flori in Dar Roman găsești o multitudine de flori din care le poți alege pe cele ce vor împodobi atât lumânările de botez, cât și mesele de la petrecere. Dar, mult mai important este că, la Flori in Dar, vei găsi o sumedenie de idei creative care să transforme botezul copilului tău într-un eveniment de neuitat.

Lumanari botez baieti, lumanari botez fete – Te invitam sa ne vizitezi si sa alegi din zeci de modele de lumanari decorate cu flori pentru botez
Modele lumanari botez scurte, sau lungi la preturi foarte bune si cu livrare gratuita la domiciliu! Lumanari Botez elegante si atent lucrate, din flori proaspete.

Florarie online Roman cu livrare gratuita in Roman. Puteti alege dintr o varietate mare de plante,buchete flori, aranjamente florale,lumanari nunta cununie botez,buchete mireasa,tablouri licheni cu mesaj,trandafiri criogenati,buchete trandafiri,decoratiuni Craciun,coroane funerare,aranjamente funerare.
 

FLORARIA FLORI IN DAR ROMAN

Flori Oriunde Oricând
B dul Roman Musat 24 langa Hotel Roman
www.florariafloriindar.ro
Facebook Floraria Flori in Dar
Telefon
0773 724 140
 

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!