Coroane funerare,aranjamente funerare Roman

Coroane funerare,aranjamente funerare Roman

Coroana funerara - transmite un ultim omagiu

Dacă ai pierdut pe cineva drag sau cineva apropiat a suferit o pierdere, poți transmite un ultim omagiu sau condoleanțelele tale printr-o coroana funerara.
Coroanele funerare se pot realiza în diferite dimensiuni, mărimea lor depinde în mare parte de modelul ales. Dimensiunile se pot alege la cerere, la fel și florile care se folosesc pentru împodobirea coroanei. Coroanele funerare sunt realizate în mod special din flori naturale și crengi de brad.

Flori folosite pentru coroane funerare Roman


Împodobirea coroanelor funerare se face cu flori care rezistă în mod îndelungat fără apă și care denotă o semnificație aparte în tradiția funerară. Florile cele mai des folosite la împodobirea coroanelor funerare sunt garoafele, trandafirii, gerberele, calele, orhideele și crizantemele.
 

Forma coroanelor funerare

De obicei, coroanele funerare sunt realizate în modelul clasic sub formă de lacrimă ceea ce denotă durerea și regretul pentru cel mort, însă se pot realiza și sub formă rotundă.
Coroanele funerare pot fi in forma standard, rotunde, in forma de cruce sau dupa cerintele clientului si in alte forme. Orice coroana funerara cu livrare gratuita in Roman va fi insotita si de o panglica funerara, care este gratuita, pe care va fi transmis un mesaj de condomeante sau un measj de recunostinta din partea celor care o ofera petru famile sau pentru cel decedat.

Jerbe si aranjamente funerare Roman

Poti alege sa trimiti si jerbe sau aranjamente funerare special concepute de floriștii noștri din flori proaspete. Comanda online o coroana de flori din flori naturale. Trimite in acest moment un semn al respectului pe care îl porți persoanei dispărute ori un gând bun pentru cei dragi care au nevoie de suportul tău.

Florile semnifică delicatețe, gingășie și puritate fiind comparate cu sufletul celui care pleacă în neființă. De aceea, florile ocupă un loc important în ceremonia funerară. Coroanele funerare în tradiția de înmormăntare simbolizează și frumusețea raiului.

Floraria Flori in Dar va ofera o gama variata de coroane funerare in Roman din flori naturale sau artificiale, jerbe funerare,aranjmanete funerare cu livrare gratuita in Roman.

 

FLORARIA FLORI IN DAR ROMAN

Flori Oriunde Oricând
B dul Roman Musat 24 langa Hotel Roman
www.florariafloriindar.ro
Facebook Floraria Flori in Dar
Telefon
0773 724 140

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!