Ce flori să oferi în dar la o cununie civilă

Ce flori să oferi în dar la o cununie civilă

Ce flori să oferi în dar la o cununie civilă


Suntem în plin sezon de nunți și cununii civile, mai multe ca în anii precedenți, multe evenimente fiind amânate de anul trecut. Florile și cadourile ce trebuiesc oferite la aceste evenimente dau mari bătăi de cap multor oameni, de aceea ne-am gândit să îți venim în ajutorul.

Fiecare dintre noi a fost invitat măcar o dată la un astfel de eveniment,deci  sigur că ți-ai pus aceasta intrebare? Orice floare este perfectă pentru a celebra acest eveniment, însă desigur, iți venim în ajutor cu idei potrivite de flori pe care le poți oferi la cununia civilă.

Pentru a realiza un buchet care să se potrivească cel mai bine este bine să știi unde va avea loc evenimentul ca și locație, care sunt florile preferate ale miresei, care este relația dintre tine și miri.
 

Buchete de flori de cununie civilă cu trandafir alb


De departe cea mai clasică și superbă alegere este un buchet de trandafiri albi.Trandafirii albi simbolizează puritatea și inocența și sunt florile perfecte pentru a fi oferite în dar unei mirese. Dintre toate buchetele de flori, cu trandafirii albi nu vei da niciodată greș.
 

Buchete de flori de cununie civilă cu lalea


Lalelele sunt unele dintre cele mai firave, elegante, maiestoase și frumoase flori. Lalelele se potrivesc de minune la o cununie civilă deoarece simbolizează dragostea, perfecțiunea,admirația și delicatețea. Alege dintre un buchet de lalele monocrom sau unul multicolor, plin de viață.
 

Buchete de flori de cununie civilă cu lacramioare


Lăcrămioarele simbolizează inocența specifică copilăriei și puritatea unei inimi, așa că sunt numai bune de dăruit tinerei mirese.
Poti alege un buchet de flori compus în totalitate din lacramioare sau poți combina aceste flori cu alte flori colorate în fucție de sezon.
 

Buchete de flori de cununie civilă cu bujor


Credem că cea mai delicată și frumoasă floare este bujorul. Cel mai potrivit este să alegi un buchet format din bujori roz sau o combinație între bujori albi și roz. Bujorul simbolizează romantismul, prosperitatea și este deseori oferit atunci când vrei să le urezi fericire.
 

Buchete de flori de cununie civilă cu frezie


Nu există buchete spectaculoase de flori care să nu conțină frezii. Freziile sunt niste flori foarte delicate si  impresionează imediat atât cu parfumul lor dulce, cât și cu aspectul deosebit de elegant. Freziile sunt un simbol al încrederii și al fidelității și le va aminti mereu tinerilor însurăței cât de mult se iubesc.

 

Buchete de flori de cununie civilă cu flori de liliac


Liliacul este o floare cu un parfum minunat care reușește să atragă imediat. Floricelele în formă de inimă se potrivesc perfect într un buchet pentru cununia civilă. Astfel, un buchet parfumat cu flori de liliac reprezintă o alegere perfectă.

Toate aceste combinatii de flori și buchete, dar și multe altele le găsești disponibile sau la comandă pe site-ul florăriei Flori in Dar Roman.
Intră pe Florariafloriindar.ro și descoperă o colecție impresionantă de flori online. Vei găsi o mulțime de sortimente, la cele mai avantajoase prețuri. Bucură-te de serviciul de livrare flori în Roman Neamț și toate localitățile învecinate.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutățile si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de sociale media aici:

https://www.florariafloriindar.ro
https://ro.pinterest.com/FlorariaFloriinDarRoman
https://www.youtube.com/channel/UC-1EGmfvqNs6zUtOdAESgQA
https://www.instagram.com/florariafloriindar







 

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!