Ce flori să alegi pentru decorul mesei de Paște

Ce flori să alegi pentru decorul mesei de Paște

Ce flori alegem pentru buchetul de Paște. Află cu ce flori de primăvară îți poți împodobi masa de Paști și simbolistica lor. Flori care simbolizează Paștele.

Paștele vine cu mese îmbelșugate? Pe lângă bunătăţile culinare, mai există ceva ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte. Este vorba despre flori. Există câteva flori care au devenit de-a lungul timpului adevărate simboluri pentru sărbătoarea pascală. Iată care sunt acestea şi ce semnificaţii au ele, dacă le aşezi în casă sau le dăruieşti celor apropiaţi de Paşte:



Crinii
In special cei albi poarta semnficatii religioase. Prin cromatica semnifica puritatea sufletului, renasterea si nevinovatia, fiind un simbol pentru sarbatoarea pascala. Arata foarte bine pe masa de Paste si transmit o stare de bine datorita frumusetii lor aparte si a parfumului imbietor.


 

Lalelele

Lalelele sunt cele mai populare flori primavara care apar printre primele pentru a deschide sezonul culorilor. Datorita simbolisticii, lalelele sunt flori portrivite sarbatorii pascale pentru ca semnifica renasterea si noile inceputuri. Se gasesc intr-o paleta larga de culori ceea ce le incadreaza perfect pe masa de Paste.


 

Narcisele

De obicei, narcisele înfloresc în apropierea Paştelui, iar narcisele galbene sunt cele care transmit cel mai bine semtimentul de fericire datorită culorii lor. Galbenul este simbolul soarelui, al vieţii, al prieteniei. De aceea este recomandat ca în ziua de Paşte să ai pe masă o vază sau un aranjament floral cu narcise.



 

Calele

Fiind asemănată cu o trompetă, cala este atribuită îngerilor care cântă în ceruri bucuria Învierii Mântuitorului Iisus cu ajutprul ei. Cala este, totodată, floarea arhanghelului Gavriil.



 

Crizantemele

Crizantema simbolizeaza optimism si bucurie. Lumineaza atmosfera caminului cu un aranjament floral realizat cu flori naturale de crizantema si lalea. In ziua de Paşte se potriveste să ai pe masă o vază sau un aranjament floral cu narcise.


 

Cosul surpriza de Paste

Pastele este momentul in care familia se reuneste si este un prilej sa oferi codouri persoanelor dragi. Noi am pregatit un cos surpriza de Paste care, cu siguranta, va impresioana prin florile deosebite si vinul rosu, care nu trebuie sa lipseasca in ziua de Paste. Darul imbina armonios tradita cu florile diafane ale primaverii.

Flori in ghiveci

Daca vrei sa oferi un cadou de longevitate, perfect pentru o persoana draga, atunci ghivecele cu flori sunt cea mai buna optiune. Cea mai apreciata floare pentru apartament este orhideea, care da viata oricarei incaperi prin forma si culoarea acesteia. Orhideea este una dintre cele mai iubite flori, asociata, de-a lungul timpului, cu cele mai puternice sentimente de afectiune.

 

Aranjamentele florale, potrivite si ca daruri corporate

In afaceri se pune foarte mult accent pe eticheta. De aceea, de Paste nu trebuie sa uiti de cei care contribuie la succesul business-ului tau. Parteneri, angajati si orice alt tip de colaboratori, tuturor trebuie sa le oferi un cadou potrivit, aranjamente florale Paste.

Pastele este un prilej minunat pentru a oferi flori unei persoane dragi, cu atat mai mult cu cat florile de primavara alcatuiesc cele mai frumoase buchete si aranjamente.
 

Te ai hotarat ce aranjament floral iti doresti pentru masa festiva de Paste? Sau ce flori doresti sa oferi ? Poti comanda cu livrare pe site ul nostru https://www.florariafloriindar.ro

Daca nu ai gasit exact ce iti doresti ne poti contacta pe whatsapp sau la tel si realizam buchetul sau aranjamentul exact cum iti doresti!


Florarie online cu livrare flori in Adjudeni Tamaseni Traian Sabaoani Pildesti Sagna Bara Gadinti Ion Creanga Secuieni Basta Trifesti Moldoveni Buruienesti Rotunda Dulcesti Cordun Recea Simionesti Mărgineni Faurei Bozienii de sus Ruginoasa Butnaresti Rachiteni Izvoarele Marmureni Oniceni

 

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!