Care sunt florile potrivite pentru fiecare zodie

Care sunt florile potrivite pentru fiecare zodie
Care sunt florile potrivite pentru fiecare zodie

     In functie de zodie, trebuie sa stii tipurile de flori potrivite, culorile si parfumul ideal pentru persoana iubita, astfel incat sa daruiesti buchetul perfect de fiecare data.

     Persoanele aflate sub același zodie se caracterizează prin anumite trăsături comune, prin preferințe asemănătoare și se spune că fiecare ar trebui să țină seama de anumite elemente ce aduc noroc zodiei sale. Zodiacul atribuie fiecărei zodii câte o culoare norocoasă, un număr norocos, o zi a săptămânii norocoasă, dar și flori norocoase.

     Pentru ca am mentionat buchetele de flori, trebuie sa stii ca si preferintele pentru flori sunt influentate in mare masura de zodie, asa ca data viitoare cand vrei sa oferi un buchet sau un aranjament floral cuiva drag, incearca sa il alegi in functie de zodia persoanei respective si vezi reactia acesteia. Pentru a-ti fi mai usor, poti comanda florile  dintr-o florarie online si astfel vei economisi timp pretios si te vei bucura si de o mare varietate de produse,pe langa flori si aranjamente florale,plante la ghiveci poti adauga o varietate de cadouri cum ar fi dulciuri,bauturi,diplome onorifice sau cafea de origine, cafea ce nu o gasesti in magazinele clasice.

     Astfel, conform zodiacului, fiecare dintre noi avem o compatibilitate cu o anumită floare sau cu un grup de flori. Dacă vrei să ai mai mult noroc, e foarte indicat să te înconjori cât mai des de florile specifice zodiei tale. De asemenea, dacă doreşti să faci un cadou ținând cont de aceste compatibilități sau dacă știi că persoana căreia îi dăruiești florile se ghidează după ce spun astrele, îți recomandăm cele mai potrivite buchete pentru fiecare zodie în parte.
 

Flori pentru zodia Berbec




     Nativii din zodia Berbecului sunt energici si transmit tuturor buna dispozitie, reusind sa ridice moralul oricui, indiferent de situatie. Astfel, cele mai potrivite flori pentru berbeci sunt crinii, crizantemele si caprifoiul. Crinii sunt considerati flori regale, insa totodata sunt si simbolul bucuriei si energiilor pozitive, asa ca se potrivesc perfect nativilor din aceasta zodie.
 

Flori pentru zodia Taur




     Floarea caracteristică acestei zodii este fără îndoială macul. Deşi încăpăţânaţi, taurii sunt şi firi romantice şi fragile, asemeni florii ce-i reprezintă. Pe lânga mac, margaretele, violetele, orhideele şi trandafirii sunt, la rândul lor, flori foarte potrivite pentru nativii din Taur.
 

Flori pentru zodia Gemeni




     Dacă îţi doreşti să faci fericită o persoană din această zodie, oferă-i un buchet din lavandă. Aceasta este floarea specifică gemenilor. Ingeniozitatea şi sociabilitatea sunt atributele acestei zodii, iar alături de lavandă, gemenilor le mai poţi oferi orhidee sau liliac.
 

Flori pentru zodia Rac




     Racii sunt sensibili si emotivi, motiv pentru care trandafirul alb este floarea caracteristica a zodiei. Trandafirul alb semnifica iubirea pura, emotia, dar si noutatea. Pe langa trandafiri, mai poti darui nativilor din aceasta zodie si crini albi, flori de lotus sau muscate albe. De asemenea, dacă îţi doreşti să oferi o plantă la ghiveci, muşcata albă e o opţiune demnă de luat în considerare.
 

Flori pentru zodia Leu




     Nativii din zodia Leului sunt naturali, deschisi si emana bucurie oricand, fiind considerati firi solare. Astfel, cele mai potrivite flori pentru lei sunt floarea soarelui, trandafiri galbeni si daliile galbene. Culorile luminoase îi încântă pe lei, aşa că daliile, trandafirii galbeni sau gălbenelele sunt alegeri la fel de potrivite.

 

Flori pentru zodia Fecioara




     Persoane pragmatice, dar şi delicate, cei din această zodie au crizantema ca floare reprezentativă. Aceasta este delicata, insa foarte puternica, avand in vedere anotimpul in care infloreste. Narcisele reprezinta si ele o alegere foarte buna pentru fecioare.
 

Flori pentru zodia Balanta




     Sensibilitatea si echilibrul in ceea ce priveste deciziile pe care le iau sunt caracteristice nativilor din zodia Balanta. Persoane sensibile, preferă buchetele cochete. De aceea, cele mai potrivite flori sunt cele care inspira calm, asa cum sunt hortensiile albastre, trandafirii albi sau albastrelele

 

Flori pentru zodia Scorpion




     Persoane vesele, hotărâte, scorpionilor li se potrivesc buchetele în culori puternice, florile viu colorate, flori considerate puternice, dar elegante. Cel mai bine li se potrivesc bujorii, trandafirii rosii si anemonele. Dacă alegi o plantă la ghiveci, cactuşii sunt cei mai potriviţi.
 

Flori pentru zodia Sagetator




     Cuvântul caracteristic pentru săgetători este „libertate”. Preferă simplitatea şi naturaleţea, si conceptul de libertate. De aceea, cele mai potrivite flori pentru ei sunt cele de primavara: narcise, lalele si chiar si bujorii. Primăvara sunt cei mai fericiţi deoarece florile lor preferate sunt peste tot.
 

Flori pentru zodia Capricorn




     Floarea ideala pentru capricorni este garoafa. Desi multe persoane o considera o floare ce are conotatii negative, aceasta este de fapt simbolul nemuririi si al dragostei infinite. Calele si panselutele reprezinta si ele o alegere foarte buna pentru nativii din aceasta zodie, firi ambiţioase şi hotărâte.
 

Flori pentru zodia Varsator




     Nativii din Varsator sunt nonconformisti si isi doresc tot timpul ceva nou. De aceea, floarea cea mai potrivita este orhideea. Buchetele sau arsanjamentele florale care conţin flori mai deosebite, cum ar fi protea, strelitzia sau solidago, îi vor încânta pe vărsători în mod sigur.
 

Flori pentru zodia Pesti




     Pestii sunt nativi foarte prietenosi si sensibili, astfel ca lotusul, liliacul si irisii sunt florile care ii caracterizeaza cel mai bine. Irişii, florile de nu-mă-uita, liliacul sunt şi ele flori potrivite a fi oferite celor născuţi în zodia Peşti.

     Dăruirea florilor în funcţie de zodie este o idee excelentă şi pentru cei care sunt în impas când vine vorba despre alegerea buchetului. Fiecare buchet pregătit în acest fel are propria sa aromă unică, care va fi pe placul fiecărei zodii.

     Gestul de a oferi flori nu se va demoda niciodata, iar de catre unii este considerat o adevarata arta. Florile au darul de a ne binedispune prin parfumul, gingasia si culoarea lor. Schimba-ti si tu starea de spirit alegand florile care ti se potrivesc in functie de zodie sau comanda flori online cu livrare in Roman pentru persoanele dragi.

     Floraria Flori in Dar Roman este o florarie locala online in Roman,cu livrare in aceiasi zi in 2-4 ore, livrare inclusive sambata si duminica. Livrearea florilor si aranjamentelor florale este gratuita in Roman. Fiecare comanda de flori este insotita in mod gratuit de o felicitare in format de lux.

     Urmeaza o aniversare sau esti departe si doresti sa surprinzi persoana iubita? Poti comanda online pe site nostru www.florariafloriindar.ro, unde poti alege din sutele de modele de buchete de flori sai aranjamente florale.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutățile si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de sociale media aici:

https://www.florariafloriindar.ro
https://ro.pinterest.com/FlorariaFloriinDarRoman
https://www.youtube.com/channel/UC-1EGmfvqNs6zUtOdAESgQA
https://www.instagram.com/florariafloriindar

 

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!