Buchet de trandafiri,un cadou deosebit

Buchet de trandafiri,un cadou deosebit

Ce cadou sa alegi pentru o zi speciala?

De multe ori te intrebi cum iti poti face iubita mai fericita, ce cadou sa alegi pentru o zi speciala si in acelasi timp cum sa o surprinzi intr-o maniera originala. Alegerea cadoului perfect poate fi destul de grea, dar ai nevoie de doar putina inspiratie.

Florile au fost intodeauna o alegere buna deoarece femeile tin minte acest gest ce le face sa se simta speciale, insa nu trebuie sa te limitezi la un simplu buchet de flori: Poti oferi mai mult decât atat! 

Ofera un buchet de trandafiri

Orice poveste de dragoste incepe cu un buchet de trandafiri.
Începutul fiecarei povesti de dragoste este presărat cu emoții, mii de gânduri, întrebări și sentimente pure. Este momentul în care vă îndrăgostiti de persoana alături de care sperați să vă petreceți tot restul vieții.
De câte ori ați surprins persoana iubită cu un buchet de flori inedite? Noi vă recomandăm să alegeți un buchet de trandafiri impresionant!
 

Trandafirul ne vorbeste discret despre iubire,intr-o limba cunoscuta numai de inima

Din cele mai vechi timpuri trandafirul a fost asociat cu cel mai pur şi plăcut sentiment, dragostea. El ne ajută să ne exprimăm sentimentele alese şi să ne arătăm preţuirea faţă de persoana îndrăgită.
Plăcerea este amplificată atunci când cel ce oferă trandafirii cât şi cea care îi primeşte cunosc semnificaţia lor, iar în jurul lor se crează un univers parfumat, plin de sentimente şi mesaje nerostite…
 

Un singur trandafir poate tine locul unei gradini, un singur prieten poate face cat intraga lume

Efectul cel mai mare însă este atins atunci când oferim buchete de trandafiri înfloriţi pentru că buchetele transmit, în cel mai impresionant mod posibil, gratitudinea celor ce le oferă. Buchetele realizate profesional de
Floraria Flori in dar completează spre perfecţiune farmecul natural al trandafirilor.
Atunci când trimiteţi buchete de flori de la distanţă, solicitați și completarea unui bilet în format deluxe cu un mesaj personalizat.


Florarie online Roman cu livrare gratuita in Roman. Puteti alege dintr o varietate mare de plante,buchete flori, aranjamente florale,lumanari nunta cununie botez,buchete mireasa,tablouri licheni cu mesaj,trandafiri criogenati,buchete trandafiri,decoratiuni Craciun,coroane funerare,aranjamente funerare.
 

FLORARIA FLORI IN DAR ROMAN

Flori Oriunde Oricând
B dul Roman Musat 24 langa Hotel Roman
www.florariafloriindar.ro
Facebook Floraria Flori in Dar
Telefon
0773 724 140



 
 

Suport clienti Luni/Vineri 8 - 19, Sambata 8 - 16, Duminica 8 - 14

0773 724 140 office@florariafloriindar.ro
VWO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!